Ivan Karels, CEO

Groepsleiderschap

Ondernemer, innovator, recruiter en probleemoplosser

Ivan Karels - CEO

Ivan Karels, duimen omhoog

Ivan leidt Werk & IK. Bij de oprichting van het bedrijf in 2009 heeft Ivan altijd een hands-on benadering van klanten, collega's en personeel gehanteerd.

Door een uniek "Flexmodel" te ontwikkelen, heeft Ivan een revolutie teweeggebracht in de manier waarop ploegendiensten en planningen worden uitgevoerd. Hierdoor hebben onze klanten de productiviteit verhoogd, de kosten verlaagd en worden nog steeds de beste resultaten bereikt voor onze klanten.

Hoewel Werk & IK sinds het begin aanzienlijk is gegroeid, is Ivan erin geslaagd om een familiale sfeer in het team te behouden. Dit zie je terug in de geweldige relaties die we hebben met alle partijen.

"Mijn belangrijkste doel is altijd geweest om het verschil te maken in welke bedrijfssector ik ook werk en ik waardeer wat de klant wil en ik lever altijd een extreem hoge standaard van product en service. Daarom geloof ik in continu leren voor zowel mij als elke medewerker.

Ik heb het gevoel dat de enige missie die het waard is om na te streven in ondernemerschap is om innovatief te zijn en het leven van mensen te verbeteren. Ik probeer met elk van mijn zaken en in het persoonlijke leven een agent te zijn van positieve verandering naar de anderen en naar de wereld toe." Ivan Karels

Packing Baggsss

Handbagage Essentials!

​Je handbagage is meer dan alleen een tas; het is je toevluchtsoord tijdens de vlucht, gevuld met essentiële zaken om je reis comfortabel en ple...

Read more