• Uitzenden

    Onze dienstverlening uitzenden is er op gericht om u zo volledig mogelijk te ontzorgen ten aanzien van uw personeelsvraagstukken. Naast het verzorgen van de personeelsadministratie en het plannen c.q. roosteren van personeel bieden wij een 24/7 dienstverlening. Zo kunt u op korte termijn altijd over goed personeel beschikken en bent u niet gebonden aan arbeidsovereenkomsten.

  • Werving & Selectie

    Onze Recruiters richten zich op het leveren van professionals voor (vaste) posities. Wij werven voor u kandidaten aan de hand van een functieprofiel via diverse kanalen (waaronder onze eigen database, advertenties en populaire jobboards). Tijdens onze selectieprocedure selecteren wij door middel van het houden van interviews, toetsingen op competenties en vaardigheden en het natrekken van referenties van de kandidaten. 

  • Payrolling

    Loonadministratie, werkgeversrisico’s, afdrachten van sociale premies en pensioenen; het is niet eenvoudig om medewerkers goed en volgens de regels te verlonen. Uw loonadministratie neemt steeds meer tijd in beslag. Tijd die u niet kunt besteden aan uw core business. Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan een betrouwbare partner met kennis van zaken bespaart u maandelijks veel tijd. Werk & Ik is zo’n partner.