Packing Baggsss
Back to Blogs
Blog Img

Handbagage Essentials!

​Je handbagage is meer dan alleen een tas; het is je toevluchtsoord tijdens de vlucht, gevuld met essentiële zaken om je reis comfortabel en plezierig te maken. Van reisdocumenten tot comfortartikelen, entertainment en snacks, elk item speelt een cruciale rol bij het zorgen voor een soepele vliegervaring. In dit blog zullen we je helpen om je handbagage in te pakken met essentiële items en gemak voor je reis.

1. Reisdocumenten en portemonnee

Het eerste en meest belangrijke om in je handbagage te hebben is natuurlijk je paspoort, je instapkaart en indien nodig eventuele visa. Instapkaarten en visa kunnen online zijn, maar het kan slim zijn om deze documenten ook uit te printen om zeker te zijn. Naast deze documenten moet je ook je portemonnee bij je hebben. Als je naar een land reist met een andere valuta, kan het handig zijn om je geld al in die valuta te hebben omgewisseld.

2. Elektronica en opladers

Natuurlijk is het in deze tijd belangrijk om verbonden te blijven. Pak je smartphone, tablet, e-reader of laptop in, afhankelijk van je voorkeuren en behoeften. Vergeet niet om hun respectieve opladers in te pakken en misschien een draagbare powerbank om ervoor te zorgen dat je tijdens je reis voldoende stroom hebt. Controleer ook of het land waar je naartoe reist verschillende stekkers heeft om op te laden.

3. Koptelefoon

Lange vluchten kunnen lawaaiig en vermoeiend zijn. Een paar noise-cancelling koptelefoons kunnen je vliegervaring transformeren door je een rustige oase te bieden. Deze koptelefoons blokkeren niet alleen het motorgeluid, maar laten je ook genieten van je favoriete films, muziek of podcasts zonder storingen.

4. Drankjes en snacks

Tegenwoordig kun je water en andere drankjes en snacks meenemen door de beveiliging op Schiphol. Neem daarom je eigen waterfles mee om gehydrateerd te blijven tijdens de vlucht. Hetzelfde geldt voor snacks. Om geld te besparen, kun je wat snacks meenemen voor tijdens de vlucht.

5. Entertainment

Vluchten kunnen saai zijn. Daarom kan het handig zijn om wat entertainment aan boord mee te nemen. Denk aan een goed boek, een tijdschrift of zorg ervoor dat u van tevoren wat muziek of films op uw smartphone hebt gedownload. Lange vluchten hebben meestal kleine tv-schermen waarop u een film kunt kijken of wat spelletjes kunt spelen, maar soms werken deze niet, dus het is beter om veilig te zijn en uw eigen films ook te downloaden!

6. Toiletartikelen

Een paar reisformaat toiletartikelen kunnen ervoor zorgen dat u zich fris en comfortabel voelt tijdens of na de vlucht. Neem een kleine tas mee met gezichtsdoekjes, hand desinfecterend middel, tandenborstel en tandpasta, een beetje deodorant en wat lippenbalsem. Op deze manier kunt u uw reis fris beginnen!

7. Reisgids

Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, gebruik de tijd in het vliegtuig om een onvergetelijke reis te plannen. Zelfs als je niet veel tijd heeft in de stad, is het belangrijk om te weten welke plaatsen u moet bezoeken voor het beste eten! neem vooraf gedownloade artikelen over de stad of het land waar u naartoe gaat mee, of koop bijvoorbeeld verschillende reisgidsen op de luchthaven of in boekwinkels van tevoren.

8. Reservekleding

Laten we hopen dat het niet nodig is, maar er is altijd een kans dat uw bagage verloren gaat. Daarom moet u altijd een reserve set kleding in uw handbagage meenemen. Een paar schone onderkleding, een paar jeans of shorts - afhankelijk van waar u naartoe gaat - en een extra t-shirt zouden goed moeten zijn.